l'Equip

El Grup AVEY, amb oficines i personal propi a Barcelona (Espanya) i Jakarta (Indonèsia), és la porta de l'exportació dels productes exclusius Gourmet d'alta qualitat. Especialitzada en el sector de les begudes i l'alimentació, Avey agrupa els millors fabricants de productes gourmet d'Espanya i forma el grup més gran i potent en gamma, qualitat i mitjans per exportar al SUD-EST ASIÀTIC.
El grup Avey està format pels millors experts en exportació, que a més de parlar diversos dels idiomes de la regió, coneixen el mercat i controlen els processos d'exportació i creació de xarxes comercials a cada país. Així mateix comptem amb els millors professionals en comunicació, màrqueting i xarxes socials, capaços d'adaptar les seves accions a cada país i producte.
A dia d'avui, els productes del Grup AVEY es troben en múltiples punts de venda de reconegut prestigi en aquests països d'economia emergent i creixent població. A més, l'empresa disposa d'un punt de distribució pròpia amb capacitat d'expansió als principals països que componen l'ASEAN (Indonèsia, Malàisia, Singapur, Filipines, Tailàndia, Vietnam, etc...).
Gràcies al servei professional i als anys d'experiència, el grup Avey assegura tant als seus clients com al grup de productors que el formen, una ràpida, efectiva i duradora introducció "claus en mà", on Avey s'ocupa de tot el procés de venda , legalització, distribució i promoció dels seus productes.
Així mateix Avey adquireix un compromís en projectes de responsabilitat social amb els països en els quals treballa, col·laborant així a millorar el benestar de les poblacions locals.

Copyright © 2015-2016 · Tots els drets reservats